Wednesday, September 20, 2006

CRITICAL MASS RIDING

VINERI, 22 septembrie, ora 6:00 pm, CRITICAL MASS RIDING ( aglomerare spontana de biciclete ) - plecare la ora 6:30 pm

Punct de intilnire: Parc Izvor ( la iesirea de metrou Izvor )


Va invitam la o mica plimbare prin Bucuresti alaturi de un grup ceva mai mare. Ii asteptam pe toti cei care folosesc mijloace alternative de transport (biciclete , trotinete , placi , role) in acest oras asupra caruia apasa o poluarea masiva si care se simt in general indepartati din spatiul public (care apartine tuturor). Mijloacele alternative de transport sint un drept care cu greu poate fi folosit in Bucuresti sau in alte orase din Romania.

Critical Mass Riding reprezinta o celebrare a ciclismului care are loc regulat in diferite orase ale lumii. Anul trecut in Budapesta, CMR a adunat peste 30000 de participanti. In Praga sint asteptati anul acesta la CMR mii de ciclisti. In Bucuresti de ce nu am putea organiza asemenea plimbari, revendicind astfel dreptul la spatiu public pe care il detinem cu toti ? Mai mult, aceste plimbari in grup mare nu au nevoie de aprobari speciale, intrucit sint in cele din urma doar niste “plimbari”.

Retineti ca CMR nu inseamna o instigare la revolta, ci pur si simplu o intilnire intre cei ce folosesc mijloace alternative de transport. Dreptul biciclistilor la sosele nu trebuie totusi sa incalce drepturile altor utilizatori ai acestora. De aceea, va rugam ca in timpul plimbarii sa aveti respect fata de alti participanti la trafic. Speram sa avem parte de o “aglomerare” si de o plimbare cit mai placute. Ne vedem acolo!

1 Comments:

Blogger zarathustra said...

abar n-aveti pe ce lume traiti ma! macar invatati sa scrieti romaneste, sau englezeste...da o limba sa fie sa se inteleaga, si eventual sa fie si formulata corect din punct de vedere gramatical ! yo yo .... pa

4:07 PM  

Post a Comment

<< Home